Ajattoman kauniit Vintage-henkiset vaatteet

 • Loviisan Aitassa on nyt oma osasto vintage-henkisille vaatteille. Klassisen ajattomia tunikoita, toppeja, mekkoja, huiveja ja puukenkiä voit sovittaa rauhassa yläkerran wc-tiloissa.

  Ruotsalaisten Vintage by Fén ja Ester Elenoran hurmaavat vaatteet ovat kesän ykkösasuja. Tunikat ja mekot eivät ole pelkästään mukavia ja vilpoisia, vaan jokaisessa vaatteessa on jokin persoonallinen yksityiskohta, esimerkiksi pitsi- tai helmikoristeita.

  Värit ovat maanläheisiä: valkoista, pellavaa, vaalenpunaista ja vaaleanvihreää. Klassinen mustakin vilahtaa muutamissa paidoissa.

  Vaatteiden lisäksi kannattaa sovittaa jalkineita. Laadukkaat Calou-puukengät ovat kevään kunniaksi saaneet uuden pilkkukuosin. Tyyliin sopivat uudet kivat kesäkassit, joissa on pilkullinen vuori ja koristerusetti.

  Sadesään yllättäessä kesän kaunein sadetakki on hennon vaaleanpunainen tai musta. Sadetakin kaveriksi kannattaa ostaa Lisbeth Dahlin romanttinen sateenvarjo, joka on kaunis ja käytännöllinen yhtä aikaa. Värejä ja kuoseja on useita erilaisia. Kokonaisuuden kruunaavat laadukkaat Hunter-kumisaappaat.

  Tervetuloa sovittelemaan!

  Ruotsalaista vintage-muotia

  Vintage by Fé on kolme vuotta sitten Ruotsissa perustettu muoti- ja asustebrändi. Perustajat Johanna Rautio ja Nicklas Fahlström ihastuivat Lontoossa vanhoihin taskukelloihin, ja keksivät, että taskukello-idean voisi jalostaa kaulakorukelloiksi. Nyt Vintage by Fén korukellot ovat suosittuja koko Euroopassa. Menestyksen innostamana valikoimaa laajennettiin pian koruihin, huiveihin, laukkuihin ja vaatteisiin.

  Ruotsalaisen Ester Eleonoran on perustanut Caroline Carlsén kaksi vuotta sitten. Ester Eleonoran vintage-henkisissä vaatteissa on sama klassinen kantritunnelma kuin Vintage by Fén tyylissä.